Meny
 

Avstånd är omtanke

Ta del av våra åtgärder för att du ska känna dig trygg vid ditt besök. Din säkerhet är vår högsta prioritet!

Sollentuna Centrum följer ständigt Folkhälsomyndighetens restriktioner. För att bidra till minskad smittspridning av Covid-19 behöver vi alla ta vårt ansvar. Vänligen tänk på följande:

  

 

 

 

Med anledning av Folkhälsomyndighetens uppdaterade allmänna råd för Stockholm i samband med Covid-19, har Sollentuna Centrum vidtagit särskilda åtgärder. Din säkerhet är vår högsta prioritet och vi vill att du ska känna dig trygg vid ditt besök hos oss.

Ta del av våra åtgärder för att du ska känna dig trygg vid ditt besök:

Handdesinfektion
På alla våra toaletter finner du handdesinfektion.

 

Information
Vi påminner våra besökare om att hålla avstånd på plats i centrumet genom golvdekaler och skyltar runt om i hela centrum.

 

Städrutiner
Vi har sedan Covid-19 bröt ut haft en ökad frekvens på vårt städ. Vi ser till att regelbundet desinficera av ytor som har hög användning så som handtag, hissknappar, knappsatser vid bankomat och parkeringsautomater, rulltrappsband, toaletter mm.

 

Lekytan
Lekytan på plan 2 i Sollentuna Centrum hålls stängd tillsvidare i syfte att undvika fysisk kontakt och därmed minimera risken för smittspridning.

 

Planera ditt besök
Folkhälsomyndigheten har den 29 oktober, i samråd med smittskyddsläkaren i region Stockholm, fattat beslut om skärpta allmänna råd i Stockholm. Beslutet gäller till den 19 november men kan förlängas.

 

För oss är din trygghet viktig och vi följer noga Folkhälsomyndighetens riktlinjer. För att du ska känna dig säker i Sollentuna Centrum vill vi här visa vilka tider under veckan då det är fler respektive färre människor på plats i centrum.

 

Sollentuna Centrum håller öppet vardagar kl.10-20 lördag-söndag kl.10-18 (dagligvaror kl.7-22) övriga avvikande tider för apotek, kaféer, restauranger och SATS finner du i nedan länk. Vill du handla då det är lite lugnare rekommenderar vi veckans alla dagar före klockan 11 alternativt efter klockan 18, då är det oftast lugnare i våra butiker och i garaget.

 

Se karta över centrumets besöksflöden här.

 

Se våra öppettider här.

 

Ägare, Olav Thon Gruppen

Sollentuna Centrum ägs och förvaltas av Olav Thon Gruppen. Läs med om hur fastighetsägarna förhåller sig till Covid- 19 här.