Meny
 

Nya butiker i centrum

LY

 

LY Couture Öppnar inom kort

 

Erbjuder exklusiva aftonklänningar, balklänningar, festklänningar och vackra accessoarer

 

Du kommer hitta LY Couture på plan 2

Hemsida: https://www.lycouture.com/

 

 

Euronics  

 

Euronics Öppnar inom kort 

 

Behöver du laga din smartphone/surfplatta eller din dator? Lugn, vi fixar det. Hos oss kan du få din trasiga smartphone reparerad medan du väntar.

Vi erbjuder dig utöver mobilservice även
heltäckande sortiment av hemelektronik såsom digital-TV, hemmabio, antenn, Hifi, DVD-spelare, spelkonsoler, ljudanläggning, surfplattor, datorer, mobiltelefoni, abonnemang från alla stora aktörer samt ett mycket brett sortiment av tillbehör. 

 

Du kommer hitta Euronics på plan 1
Hemsida: https://euronics.se/

CollectionofBrands 

Öppnade 8 april 

 

Collection Of Brands är modebutiken för dig som prioterar kvalitet, service och design av högsta klass. Vi har handplockat ett sortiment av märkeskläder och skor för alla tillfällen från bl.a


GANT - POLO RALPH LAUREN - HUGO BOSS - ETON - MORRIS - HANSEN&JACOB - CAVALIERE - SIR - PEAK PERFORMANCE - REPLAY - TIGER - CALVIN KLEIN - LES DEUX

 

 

 

roll it

  

Öppnade 15 november

 

Roller Shaper Original kommer ifrån den traditionella kinesiska läran. Den ger dig en stimulerande känsla i kroppen genom en massage med akupunkturlinjer som når till kroppens alla delar. Det snurrande massagehjulet ger inte bara en skön massage utan den förbränner även kalorier samt minimerar celluliter. Roll Shaper är klinisk testad och har en långvarig effekt. Välkommen till oss på Roll it Studio, du hittar oss på utsidan av centrum på Sollentunavägen bredvid Svea Vaccin.

 

Länk till bokningssida: https://www.bokadirekt.se/places/roll-it-studio-32367

Länk till Instagram: https://www.instagram.com/rollitstudio/

 

 

 

Logga Lekia

 

Öppnade 24 maj

 

Det har varit lek på Lekia från första stund. Vi tycker nämligen att leksaker är det bästa som finns här i världen. Barn som vuxna, vi alla tycker om att leka och ha roligt. Från nallar, dockor och samlarfigurer, till bilbanor, pussel och ritblock. Allt sådant är mer än bara saker när vi växer upp. Det är saker som får oss att drömma, känna och lära. Det är därför som vi på Lekia tror på att leksaker är en viktig och naturlig del i alla barns utveckling. 

 

 

Hemsida: https://www.lekia.se/

 

 

 

 

 

Logotyp Paco´s

 

Öppnade 9 april

 

Paco's erbjuder hemlagad spännande mat i mysig miljö för dig med krav på smak och kvalitet. Här serveras grillrätter med Tex-mex inriktning kompletterat med pizza och sallader med mexikansk touch. Vällagad, smakrik och i vissa fall kryddstark mat med variation.

Vi har utvecklat en unik meny med egna produkter där det mesta lagas från grunden. Vi har plockat de bästa signatur rätterna så som quesadilla grill ,mexican Ceasar sallad, Mexikansk pulled pork (Carnitas), en ny vegetarisk meny och framförallt ett unikt catering koncept. 

 

Du hittar Paco´s på plan 1 intill Norra Entrén.

Hemsida: http://www.pacos.se/

 

 

 

 

Logotyp Gina Tricot

 

Öppnade 25 april 

 

Gina Tricot erbjuder modeintresserade kvinnor nyheter varje vecka, mycket mode för mindre pengar. Gina Tricot har på lite drygt ett decennium blivit en av Nordens ledande modekedjor. Egen design och snabbhet från idé till det att plagget hänger i butik samt marknadens högsta omsättningshastighet är några av förklaringarna till framgången.

  

Gina Tricot är tillbaka, fast på plan 1. 

Hemsida: https://www.ginatricot.com/se

 

 

 

 

Logotyp Normal 

 

Öppnade 29 mars

 

Hos Normal hittar du ett stort utbud av helt normala varor - bara billigare. Normal säljer märkesvaror till fasta, låga priser inom personlig vård och hushållsartiklar, samt ett stort antal dagligvaror. Det är märkesvaror som du redan känner till och använder i badrummet, i köket och till rengöring – t.ex. L´Oréal, Gillette, Colgate och Ajax. Men Normal är mycket mer än bara fasta, låga priser på vardagens märkesvaror. 

 

Du hittar Normal på plan 2. 

Hemsida: https://www.normal.se/

 

 

 

 

Logotyp Cutters

 

Öppnade 29 mars

 

Cutters är ett nytt och unikt drop-in koncept som bygger på tre faktorer: effektivitetkvalitet och pris. Effektivitet skapar vi genom att klippningen endast tar 15 minuter, kvalitet genom att vi har några av landets bästa frisörer, dessutom erbjuder vi alltid ett fast pris där alla klippningar kostar 299 kr oavsett kön eller typ av klippning. Självklart händer det  att klippningen ibland tar lite längre tid, men du betalar ändå samma pris. Vi erbjuder inte tjänster som hårtvätt, huvudmassage, färgning eller slingor i håret, utan fokuserar istället på det vi är bäst på; bra klippningar och enkel styling. Hos oss vet du alltid vad du får och vad du betalar för.

 

Du hittar Cutters på plan 1 intill Food Court.

Hemsida: https://www.cutters.se/

 

 

 

 

 

 

För centrumets butiksöversikt klicka här:

https://sollentunacentrum.se/butiker-och-andra-verksamheter/