Meny
 

Redo för skolstart?

Backtoschool

Nu ringer det in - är du redo? Allt för skolstarten finns nu i våra butiker, där du hittar allt du behöver för en lyckad skolstart, välkommen in stor som liten! Här kan du ta del av tips & inspiration från några av våra butiker.

LINDEX 

Lindex

 Dags att börja i förskolan, och lite förberedelser underlättar alltid. Vi vet eftersom vi också har varit med om det. Se till att dina barn har allt de behöver för den där första speciella dagen och resten av terminen. Vi har allt från mjuka basplagg till ytterkläder som klarar alla väder. Lindex har gjort en checklista på allt du behöver. Varmt välkommen till oss på Lindex på plan 1.

 

Lindex_checklista

  

AKADEMIBOKHANDELN

Akademibokhandeln

Äntligen ny termin! Dags att packa väskan med pennor, block, anteckningsböcker, kalender, pärmar, pennskrin, mappar, tejp, sax och mycket mer! Vi har allt inför terminsstarten – om det så är till den pirrigaste pirriga 6-åringen på väg till sin allra första skoldag eller till de allra mest rutinerade studenterna som förbereder sig för höstens alla kurser. Starta terminen i din stil! Välkommen till oss på Akademibokhandeln på plan 2. 

 

FLYING TIGER 

Flyingtiger

Tänker du på skolstarten? Nu är det inte långt kvar och dags att fyll skolväskan och pennskrinet med alla nödvändiga saker. Välkommen till oss på Flying Tiger på plan 1. 

 

POLAR O.PYRET

PoP

Snart börjar det! Ladda inför skolstart med oss på Polarn O. Pyret. Varmt välkommen in till oss på plan 2. 

 

PoP

Senast ändrat - 03 augusti 2020