Meny
 

5 Husläkare

Öppettider

Vardagar: 8-17

Kontakt

08-123 446 60

5 Husläkare är en vårdcentral inom Praktikertjänst AB.

Välkomna till vår nya lokal  Sollentunavägen 163 C, Sollentuna centrum. 

Vi har ett eget laboratorium i samma lokal som vårdcentralen.Hos oss arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, undersköterskor, mottagningssköterskor, läkarsekreterare, kurator och psykolog.

 

Vi har en distriktsskötersa med kompetens diabetes sköterska. En distriktssköterska med kompetens att göra spirometri undersökningar.

När du ringer oss på 5-husläkare hamnar du i ett återuppringningssystem för att slippa telefonkö. Du meddelar ditt ärende och blir sedan uppringd av någon av våra mottagningssköterskor i turordning. Patienter med akuta sjukdomstillstånd prioriteras i första hand. I slutet av telefonmeddelandet ges det möjlighet att lämna meddelande. Vid ditt första besök på mottagningen fyller du i en listningsblankett som du får i receptionen. Ta med ID-handling, ev recept.

 

Avbokning/uteblivet besök
Vid förhinder var vänlig avbeställ tiden senast 24 timmar före avtalad tid. Uteblivet besök eller för sent avbokat besök debiteras med besökskostnaden. Detta gäller även för barn och ungdomar under 18 år samt för dig som har frikort. Återbud kan lämnas dygnet runt på telefonsvarare.

 

Vi använder journalsystemet Take Care och har en så kallad sammanhållen journalföring med många vårdenheter inom Stockholms Läns Landsting, se även http://www.vardguiden.se/Sa-funkar-det/Lagar--rattigheter/Lagar-i-halso--och-sjukvard/Patientdatalagen/

 

Akuta läkartider 

Vi har akuta läkartider varje dag som bokas via telefon 08-123 44 660

 

Adress

Sollentunavägen 163

191 47 Sollentuna

Kategorier: