Meny
 

Wagner

Öppettider

Vardagar 10-20

Lördagar 10-18
Söndagar 10-18

 

OBS! Butiken kan ha anpassade öppettider. Kontakta därför butiken innan ditt besök

 

Kontakt

070-836 18 40

Butiken är inredd i ett helt nytt casual universum, riktad till män i åldrarna 20-50 år. Sortimentet har, huvudfokus på märket Lindbergh. Det är ett cool mode och vänder sig till både er yngre och mogna män, som alla önskar värde för pengarna, när ni shoppar kläder. Våra brands är bl a Lindbergh, Bison, Shine Original och Junk de Luxe – alla levererar design, kvalitet och pris i helt rätt balans.

 

Låt dig frestas av alla våra jackor, byxor, tröjor, koftor, stickat, stövlar, T-shirts, slipsar, sweatshirts, pikétröjor och mycket mer. Perfekt för den stilmedvetna mannen, som önskar att låta personligheten stå främst med finess och kant.

 

Sedan 1946 har Wagner levererat kvalitetskläder till stil- och prismedvetna män. En av anledningarna till vår framgång är vårt kompromisslösa fokus på den trevliga shoppingupplevelsen. Det kommer bl a till uttryck genom vår vänliga och kompetenta personal.

Vår passion är att klä dig i välsittande kläder och därför är det alltid tryggt att besöka oss, när garderoben behöver en elegant uppgradering.

Kategorier: