Meny
 

Wagner

Öppettider

Vardagar 10-20

Lördagar 10-18
Söndagar 10-18

 

OBS! Butiken kan ha anpassade öppettider. Kontakta därför butiken innan ditt besök

 

Kontakt

070-836 18 40

Wagner riktar sig till män i alla åldrar. Vi erbjuder en mix av varumärken och stilar för både yngre och mogna män där ett av ledorden är "value for money". Våra varumärken Lindbergh, Bison, Shine Original, Jacks och Junk de Luxe levererar design, kvalitet och pris i rätt balans. Mixen av varumärken gör också att vi erbjuder både slim fit och rymligare passformer upp till 4XL.

Wagner är det perfekta valet för den stilmedvetne mannen som vågar sticka ut, men som vill göra det med finess och rätt attityd. Vår personal kommer att göra sitt yttersta för att ge dig en trevlig shoppingupplevelse samtidigt som vi guidar dig till rätt stil och modell. Wagner-butikens 250 kvm har ett komplett sortiment med allt från jeans, byxor, t-shirts, tröjor, skor, slipsar, flugor till kostymer och skjortor - och alltid med det lilla extra. Du hittar oss på plan 2 eller på wagnerfashion.se

 Sedan 1946 har Wagner levererat kvalitetskläder till stil- och prismedvetna män. Wagner är en av de ledande herrmodekedjorna i Danmark med över 50 butiker men har också ett flertal butiker i Norge och Sverige. Vår passion är att klä dig i välsittande kläder så du kan känna dig trygg med ditt besök hos Wagner när din garderob behöver en uppgradering. Välkommen till Wagner!

Kategorier: