Meny
 

Lediga tjänster

 

change

Change Lingerie söker en säljare i toppklass.

Älskar du för försäljning och kunder i kombination med att ge service i världsklass? Då är detta en roll för dig:

 

Change of Scandinavia söker en säljare i toppklass som når sina mål och skapar de bästa resultaten samt har viljan att ge allt i alla lägen.

 

Som säljare är dina dagliga uppgifter att öka både butikens och din egen försäljning genom lyhörd och exceptionell service till alla besökare och kunder. Utöver detta tillkommer självklart att se till att butiken alltid ser välkomnade ut, ta hand om leveranser, följa upp de visuella riktlinjerna samt vara en flexibel och tillmötesgående säljare tillika kollega i en innovativ arbetsmiljö.

 

Vi jobbar mycket med nyckeltal (KPI’er) för att säkerställa försäljningsresultat och det är en fördel om Du arbetat på liknande sätt tidigare

 

Dina kvalifikationer

Tidigare säljerfarenhet är önskvärt men inte avgörande.

Du är starkt motiverad av försäljning och har driv och energi utöver det vanliga.

Du kan jobba självständigt och gillar att ta initiativ.

Du har en väl utvecklad kommunikationsförmåga.

Talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Har en flexibel och entusiastisk personlighet.

 

Vi ser fram emot att höra från dig

Maila din intresseanmälan tillsammans med CV, bild samt presentation till butikschef Maria på sollentuna.manager@change.com och/ eller säljcoach Erica Fridlund på ef@change.com om möjligheten att bli säljare hos CHANGE Lingerie.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Logga best of basic

Butikssäljare till Best of basic 

Best of Basic är etablerade i Sollentuna och på webben. Vi säljer damkläder och riktar oss mot en målgrupp på kvinnor över 35 år. Vi är kända för vår gedigna service och kunnande och är numera en av de största återförsäljarna av några av våra varumärken. Läs mer om oss på www.bestofbasic.se eller besök gärna en av vår butiker i centrum.

 

Vi söker dig som har många års erfarenhet av att sälja mode i butik. Du ska vara säljorienterad och avslutsbenägen. Självklart har du även intresse av och följer med i olika trender. Din främsta uppgift är försäljning och att hjälpa våra kunder med att hitta de plagg som bäst passar dom och möter deras speciella behov av kläder.

 

Arbetet innefattar även uppackning av varor, kontrollera att antalet varor stämmer mot bifogad följesedel och att följesedlar stämmer beställnings/ orderbekräftelse underlag, prismärkning, hänga om i butik, bidra till skyltning, städning av butikslokals utrymmen, se till att butikslokalen är representativ under försäljningsdagens lopp, kassahantering. I arbetet ingår även att kunna hantera datakassa samt expediera webbshopsorder från butik. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att sälja mode i butik. Du ska vara säljorienterad och avslutsbenägen,intresserad av trender och ha en utvecklad känsla för färg och form. För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, och få en kick av att ge service utöver det vanliga. Van vid datakassa och dator. För oss är mötet med våra kunder det viktiga i säljarbetet. Vi intervjuar kontinuerligt och anställer när vi hittat lämplig sökande. Varmt välkommen med att skicka in din ansökan till jobb@bestofbasic.se