Meny
 

Lediga tjänster

 

Logga best of basic

Butikssäljare till Best of basic 

Best of Basic är etablerade i Sollentuna och på webben. Vi säljer damkläder och riktar oss mot en målgrupp på kvinnor över 35 år. Vi är kända för vår gedigna service och kunnande och är numera en av de största återförsäljarna av några av våra varumärken. Läs mer om oss på www.bestofbasic.se eller besök gärna en av vår butiker i centrum.

 

Vi söker dig som har många års erfarenhet av att sälja mode i butik. Du ska vara säljorienterad och avslutsbenägen. Självklart har du även intresse av och följer med i olika trender. Din främsta uppgift är försäljning och att hjälpa våra kunder med att hitta de plagg som bäst passar dom och möter deras speciella behov av kläder.

 

Arbetet innefattar även uppackning av varor, kontrollera att antalet varor stämmer mot bifogad följesedel och att följesedlar stämmer beställnings/ orderbekräftelse underlag, prismärkning, hänga om i butik, bidra till skyltning, städning av butikslokals utrymmen, se till att butikslokalen är representativ under försäljningsdagens lopp, kassahantering. I arbetet ingår även att kunna hantera datakassa samt expediera webbshopsorder från butik. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att sälja mode i butik. Du ska vara säljorienterad och avslutsbenägen,intresserad av trender och ha en utvecklad känsla för färg och form. För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, och få en kick av att ge service utöver det vanliga. Van vid datakassa och dator. För oss är mötet med våra kunder det viktiga i säljarbetet. Vi intervjuar kontinuerligt och anställer när vi hittat lämplig sökande. Varmt välkommen med att skicka in din ansökan till jobb@bestofbasic.se