Meny
 

Lediga tjänster

 

EGON

Teamledare i köket

 

Som Teamleader i köket arbetar du nära företagets ledningsteam och kökschef, och du tar en stor del av ansvaret i köket. Jobbet innebär mycket närvaro i köket för att säkerställa livsmedelskvalitet, hälsosam drift och god kontroll. Du ansvarar för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök på Egon och för att upprätthålla en god arbetsmiljö. Uppgifterna kommer att vara planering och förberedelser (varumottagning, produktion, skärning av kött etc.) och förberedelse av à la carte enligt Egons meny. Dessutom är du ansvarig för implementeringen av företagets Haccp / IK-rutiner och system för att säkerställa god kvalitet på rengöring, hygien, mat och andra detaljer kring vårt koncept. Målet är att all personal i köket ska delta i detta under en varierad arbetsdag och att kunna påverka den totala kvaliteten i alla stadier. 

 

VEM ÄR DU?

• Ansvarig

• Engagerad och entusiastisk

• Du har stand-on-vilja

• Du gillar högt tempo

• Du har bra attityd och moral

• Relevant kökerfarenhet 

 

Köksmedarbetare/kock

DELTID/HELTID

Positionen som kökmedarbetare innebär att arbeta för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök på Egon Restaurant. Målet är att all personal i köket ska kunna delta i många uppgifter för en varierad arbetsdag och att kunna påverka den totala kvaliteten på alla nivåer. Flexibilitet och anpassningsförmåga är en fördel.

Uppgifter är

• Produktion av mat och förberedelser

• Förberedelse av à la carte enligt Egons meny

•Deltid

 

VEM ÄR DU?

• Du är ansvarig, engagerad och entusiastisk

• Du har stand-on-vilja

• Du arbetar bra i tillsammans i team

• Du gillar högt tempo

• Du har bra attityd och moral

 

Assisterande General Manager

 

Som Assissterande General Manager kräver det mycket närvaro i företaget för att upprätthålla en bra verksamhet och god kontroll. Som en del av restaurangens ledningsteam ansvarar du tillsammans med General Manager för kvalitetssäkring och vidareutveckling av företaget och Egons starka varumärke inom följande områden: daglig drift, marknadsföring, ekonomisk styrning, kostnadskontroll, konceptdisciplin och viktigast av allt - personalhantering.

Vidareutveckling av den enskilda chefen sker vid Egons ledningsmöten samt flera årliga nationella möten för ledare. Dessa möten hålls för erfarenhetsutbyte och gemensam vidareutveckling av konceptet. Vid mötena läggs också stor vikt vid sociala aktiviteter för att utveckla kultur, värderingar och lag anda.

 

En Egon Restaurant har mellan 20 och 80 anställda, och den biträdande verkställande direktören leder ofta ett team. Det är därför en fördel att ha tidigare mellanhanteringserfaring. Villkor och årliga bonusar anses vara en av de bästa i både vår bransch, liksom liknande branscher med personalansvar.

 

Egon Restaurant utvecklas och expanderar ständigt. Befintliga ledare som vill ha nya och större utmaningar internt ges ofta möjlighet till vidareutveckling.

 

VEM ÄR DU?

• Gillar att leda och motivera

• Lösningsorienterad

• Engagerad

• Entusiastisk

• Har yrkesstolthet

• Villig att lära

• Gillar högt tempo

• Bra attityd och arbetsvilja

 

Restaurangmedarbetare/Servitör

 

DELTID

Som restauranganställd arbetar du i team och den primära uppgiften är att tillhandahålla service för våra gäster och se till att de får en perfekt restaurangupplevelse. Ansvar och auktoritet tilldelas ofta de som har viljan, kunskapen och som visar att de vill själva. Lönebetingelserna strävar efter att vara över genomsnittet i förhållande till liknande positioner med andra. Erfarenhet från branschen krävs inte. Det är du och din önskan att arbeta med människor som är viktigast.

 

ANSVAR:

• Servering

• Se till att livsmedelskvalitet, atmosfär och renlighet tas om hand

• Intern marknadsföring

• Uppföljning av rutiner som konceptet beskriver

•Deltid

 

VEM ÄR DU?

• Glad och positiv

• Har arbetsvilja

• Vågar ställa frågor

• Ödmjuk och vill lära

• Strukturerad och pålitlig

 

Kontakt

Sofia Strömberg

08-58570828

sollentuna@egon.se