Meny
 

Lediga tjänster

RIZZO

Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo där du får möta många spännande människor. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och vi vill ständigt utmana oss att bli bättre. Vi tror att en mångfald av erfarenhet och bakgrund bidrar till en dynamisk arbetsplats och din insats har stor betydelse. Ihop med andra engagerade och stolta medarbetare får du vara med och göra skillnad. Vi strävar konstant efter att slå våra högt satta mål samtidigt som vi har riktigt roligt på vägen. 

 

Vi är just nu inne i en spännande förändringsresa med ett nytt utvecklat sortiment och koncept.

Vill du vara med? 

 

Hos oss hittar kunden väskor, resväskor, skor och en mängd accessoarer både från våra egna omtyckta varumärken Rizzo, Don Donna, Handskmakaren och A-TO-B och från en rad välkända externa varumärken. Din uppgift blir att styla och hjälpa kunden att hitta sin egen stil och med enkelhet och kreativitet löser du sådant som eventuellt kan stå i vägen för en nöjd kund. Du utmanar dig själv och dina kollegor och vågar ge det lilla extra för att nå både dina egna och gemensamma mål. 

 

Vi söker dig som: 

• är en skicklig säljare 

• har en naturlig förmåga att skapa goda relationer 

• ser det som en självklarhet att alltid erbjuda den bästa servicen till våra kunder 

• har tidigare erfarenhet av personlig försäljning och att jobba i butik 

• har känsla för varuexponering och ett intresse för mode och styling 

• vana att jobba i en fartfylld miljö 

• är tävlingsinriktad och villig att ge det lilla extra för att maximera försäljning och lönsamhet 

• vill bidra med positiv energi och glädje 

• är över 18 år 

Du får gärna vara en fena på kommunikation på t. ex Instagram, då vi jobbar mycket med att vårda våra kundrelationer även i sociala medier. 

 

Tjänsten är en fast anställning på 17 tim/v med möjlighet att jobba mer vid behov. Arbetstiden är varierande både dag, kväll och helg.  

 

Välkommen med din ansökan senast den 29 oktober. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

 

Notera att vi endast behandlar fullständiga ansökningar. Som ett led i vår rekryteringsprocess tillämpar vi videofrågor, men kom ihåg att vi inte tar hänsyn till kvaliteten på själva videon utan det är du och dina svar som är det viktiga.

 

Lycka till!

Läs mer om tjänsten här: CandidatePortal (uhigher.com)

 

Rizzo Group är en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt ca 100 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda butikskedjorna Rizzo och Morris, som även finns online, samt avdelningar på NK med ett utbud av egna och externa varumärken.

 

EGON

Teamledare i köket

 

Som Teamleader i köket arbetar du nära företagets ledningsteam och kökschef, och du tar en stor del av ansvaret i köket. Jobbet innebär mycket närvaro i köket för att säkerställa livsmedelskvalitet, hälsosam drift och god kontroll. Du ansvarar för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök på Egon och för att upprätthålla en god arbetsmiljö. Uppgifterna kommer att vara planering och förberedelser (varumottagning, produktion, skärning av kött etc.) och förberedelse av à la carte enligt Egons meny. Dessutom är du ansvarig för implementeringen av företagets Haccp / IK-rutiner och system för att säkerställa god kvalitet på rengöring, hygien, mat och andra detaljer kring vårt koncept. Målet är att all personal i köket ska delta i detta under en varierad arbetsdag och att kunna påverka den totala kvaliteten i alla stadier. 

 

VEM ÄR DU?

• Ansvarig

• Engagerad och entusiastisk

• Du har stand-on-vilja

• Du gillar högt tempo

• Du har bra attityd och moral

• Relevant kökerfarenhet 

 

Köksmedarbetare/kock

DELTID/HELTID

Positionen som kökmedarbetare innebär att arbeta för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök på Egon Restaurant. Målet är att all personal i köket ska kunna delta i många uppgifter för en varierad arbetsdag och att kunna påverka den totala kvaliteten på alla nivåer. Flexibilitet och anpassningsförmåga är en fördel.

Uppgifter är

• Produktion av mat och förberedelser

• Förberedelse av à la carte enligt Egons meny

•Deltid

 

VEM ÄR DU?

• Du är ansvarig, engagerad och entusiastisk

• Du har stand-on-vilja

• Du arbetar bra i tillsammans i team

• Du gillar högt tempo

• Du har bra attityd och moral

 

Assisterande General Manager

 

Som Assissterande General Manager kräver det mycket närvaro i företaget för att upprätthålla en bra verksamhet och god kontroll. Som en del av restaurangens ledningsteam ansvarar du tillsammans med General Manager för kvalitetssäkring och vidareutveckling av företaget och Egons starka varumärke inom följande områden: daglig drift, marknadsföring, ekonomisk styrning, kostnadskontroll, konceptdisciplin och viktigast av allt - personalhantering.

Vidareutveckling av den enskilda chefen sker vid Egons ledningsmöten samt flera årliga nationella möten för ledare. Dessa möten hålls för erfarenhetsutbyte och gemensam vidareutveckling av konceptet. Vid mötena läggs också stor vikt vid sociala aktiviteter för att utveckla kultur, värderingar och lag anda.

 

En Egon Restaurant har mellan 20 och 80 anställda, och den biträdande verkställande direktören leder ofta ett team. Det är därför en fördel att ha tidigare mellanhanteringserfaring. Villkor och årliga bonusar anses vara en av de bästa i både vår bransch, liksom liknande branscher med personalansvar.

 

Egon Restaurant utvecklas och expanderar ständigt. Befintliga ledare som vill ha nya och större utmaningar internt ges ofta möjlighet till vidareutveckling.

 

VEM ÄR DU?

• Gillar att leda och motivera

• Lösningsorienterad

• Engagerad

• Entusiastisk

• Har yrkesstolthet

• Villig att lära

• Gillar högt tempo

• Bra attityd och arbetsvilja

 

Restaurangmedarbetare/Servitör

 

DELTID

Som restauranganställd arbetar du i team och den primära uppgiften är att tillhandahålla service för våra gäster och se till att de får en perfekt restaurangupplevelse. Ansvar och auktoritet tilldelas ofta de som har viljan, kunskapen och som visar att de vill själva. Lönebetingelserna strävar efter att vara över genomsnittet i förhållande till liknande positioner med andra. Erfarenhet från branschen krävs inte. Det är du och din önskan att arbeta med människor som är viktigast.

 

ANSVAR:

• Servering

• Se till att livsmedelskvalitet, atmosfär och renlighet tas om hand

• Intern marknadsföring

• Uppföljning av rutiner som konceptet beskriver

•Deltid

 

VEM ÄR DU?

• Glad och positiv

• Har arbetsvilja

• Vågar ställa frågor

• Ödmjuk och vill lära

• Strukturerad och pålitlig

 

Kontakt

Sofia Strömberg

08-58570828

sollentuna@egon.se