Meny
 

Om vårt centrum

Sollentuna Centrum är ett av Stockholms första designorienterade köpcentrum med närmare 115 butiker och 1.500 parkeringsplatser.

 

Sollentuna Centrum stod färdigt i början av 2010. Det är Sveriges första designorienterade köpcentrum där extra stor omsorg lagts ned på att skapa en unik shoppingmiljö med rymd och ljus, en upplevelse med skön arkitektur och material av högsta klass.

 

Centrumet har en unik centrumlayout med fyra olika shoppingstråk som alla har sitt eget uttryckssätt med färg, form och butiksutbud. 

Kontakta Centrumledningen

Färdbeskrivning med bil
Från E4:an ta av mot Sollentuna så ser du centrum efter en stund. Infart till P-garage på baksidan av huset längs Sollentunavägen. Om du kommer från öster Danderyd-E18 kör Edsbergsvägen till Häggviksrondellen sen mot Sollentuna C. Om du kommer nya Norrortsleden ta av mot Sollentuna i Törnskogstunneln.

 

Färdbeskrivning om du åker kommunalt
Norrgående pendeltåg mot Märsta, stig av vid Sollentuna därefter gångväg upp till centrum. Med buss finns flera alternativ beroende på dag och tidpunkt. Blåbuss 179 trafikerar sträckan Kista Centrum-Sollentuna Centrum. Det finns flera bussar som trafikerar sträckan österut mot Täby och Danderyd, bland annat buss 627. Ta kontakt med SL för bästa alternativ.

 

 

Parkera i Sollentuna Centrum 

Parkeringshuset är öppet vardagar mellan klockan 6-22 och helger 7-22

 

2 timmar fri parkering/dag måndag-fredag

4 timmar fri parkering/dag för dig som klubbmedlem.

Fri parkering lördagar och söndagar.

 

Efter dina fria timmar betalar du 15 kr per påbörjade 30 minuter.

Maxtaxa 250 kr per dygn. 

 

Har du frågor kring parkering i Sollentuna Centrum?

Vänd dig direkt till Parkman

info@parkman.nu | tel: 08-734 90 00

  

Höjd: 2.10 m. 

 

Ladda El-bil i Sollentuna Centrum

I Sollentuna C finns det möjlighet att ladda ditt laddbara fordon. Sollentuna Elhandel, del av SEOM, ansvarar för laddningen. 

Läs mer här

 

 

 

 

ADRESS

Centrumledningen
FAB Sollentuna Centrum
Sollentunavägen 163, vån 5
191 47 Sollentuna

Gratis wifi

Då vi har gratis wifi har du som besökare möjlighet till gratis surf. Nästa gång du besöker oss är du välkommen att logga in på nätverket "Sollentuna C Wi-Fi". 

 

FÖRSTA HJÄLPEN OCH DEFIBRILLATOR

Första Hjälpen och defibrillator hittar du på plan 1 vid ICA Kvantum och plan 2 vid Wayne´s Coffee.

 

BABYLOUNGE

Du hittar babyloungen på plan 3. För att få tillgång till babyloungen behöver du koden som hämtas hos Garden Bistro eller i ICAs förbutik.

 

HUNDFÖRBUD

Sollentuna Centrum tar hänsyn till våra allergiska och hundrädda besökare men även av hygieniska skäl. Undantaget är ledsagarhundar.

 

FÖRVARINGSSKÅP

På plan 1 vid toaletterna finner du förvaringsskåp som fungerar med kod. Förvaringsskåpen töms varje kväll av våra vakter. Det är enkelt och smidigt att förvara sina behörigheter när du besöker oss.

 

WC/SKÖTRUM

Hos oss finner du rena och fräscha skötrum samt WC med
daglig tillsyn som är gratis.

 

RULLSTOL - gratis vid behov

Kontakta Nokas Bevakning på tel 08-623 33 75.

 

Fotoauomat

På plan 3 hittar du fotoautomat i färg eller svartvita foton för ID-kort, körkortsförnyelse och visum. Fyra foton i storlek; 35x45 mm (t ex körkort) eller 50x50 mm (t ex visum). Fotoautomaten tar kontokort eller kontant. Pris: 4 bilder á 100:-

 

Uthyrning eventyta

Vi hjälper företag att dra nytta av sina möjligheter till marknadsföringsaktiviteter i köpcentrum och skapar samtidigt mervärden för besökarna. Företag erbjuds ett samarbete med Sollentuna Centrum där vi ställer en unik miljö till förfogande för kampanjer, samplings, events, och sponsring. Om du är intresserad av att synas i Sollentuna Centrum eller bara få veta mer om dina möjligheter kontakta då oss!

 

Uthyrning lokaler

Önskar du hyra lokal i Sollentuna Centrum är du välkommen att ta kontakt med oss, antingen genom mail eller på telefonnummer 08-623 33 70.

 

Upphittat

Upphittade föremål förvaras hos våra vakter,

Nokas Bevakning. Telefon: 08-623 33 75 eller per mejl vakt.sollentunac@nokas.com

 

Instabox

Utlämningsskåp på plan 3.

Handla på lunchen- leverans till din Instabox samma dag.

Instabox Express är en expressfrakt som finns i utvalda nätbutiker. Besök deras hemsida https://www.instabox.se/

 

 

 

 

 

 

Kartkoordinater

Latitud: 59.427867
Longitud: 17.952889

Oasen

Sollentuna Centrum ägs av Olav Thon Gruppen som är Norges ledande aktör inom områdena fastighet och hotell.
Olav Thon har drivit framgångsrik verksamhet i över 70 år som nu är samlad i Olav Thon Gruppen. Ända sedan starten har företaget varit präglat av en visionär som är långsiktig och nyskapande vilket skapat förutsättningar för dagens position som Norges ledande aktör inom fastighet- och hotellbranschen.