Planera ditt besök

Planera ditt besök genom att välja en tid och en besöksnivå som passar dig med hjälp av vår besöksguide.

Här redovisar vi tider under veckans alla dagar då det som regel är mer respektive mindre människor i centrum. Du har därmed möjlighet att planera ditt besök genom att välja en tid och en besöksnivå som passar dig.

För oss är din trygghet viktig och vi följer noga Folkhälsomyndighetens riktlinjer. För att du ska känna dig säker i Sollentuna Centrum vill vi här visa vilka tider under veckan då det är fler respektive färre människor på plats i centrum.

Handla när det passar dig

Sollentuna Centrum håller öppet vardagar kl. 10-20 lördag-söndag kl.10-18 (dagligvaror kl. 7-22) övriga avvikande tider för apotek, kaféer, restauranger och SATS finner du i nedan länk.

Vill du handla då det är lite lugnare rekommenderar vi veckans alla dagar före klockan 11 alternativt efter klockan 18, då är det oftast lugnare i våra butiker och i garaget.

Tips!

Kommer du i bil - använd gärna plan 4 då plan 2 och 3 normalt fylls upp snabbast.

* Informationen ovan är baserad på en normal vecka, antalet besökare kan variera under exempelvis skollov, Black Week, julhandeln och andra helgdagar.

Öppettider

Se våra öppettider här.

Att tänka på inför ditt besök

För att hjälpas åt med att begränsa smittspridningen vill vi påminna om ett par saker som är viktiga att tänka på – innan och under ditt besök hos oss:

  • Tvätta händerna och var noga med handhygienen!
  • Använd gärna våra alcogel-stationer som finns utplacerade runt om i centrum.
  • Stanna hemma om du har minsta symptom - även om du bara tror att det rör sig om en liten förkylning
  • Avstånd är omtanke! Tänk på att hålla lämplig distans och visa hänsyn till andra besökare, så blir det lite bättre för alla!