Meny
 

Presentkort

Ibland är ett presentkort den bästa gåvan, att ge mottagaren möjligheten att välja fritt från vårt breda utbud.

 

 

 dittpresentkort.se är ett gemensamt presentkort för köpcentrum och hotell som ägs eller förvaltas av Thon Property. Presentkortet kan även användas på Familia Köpcentrum i Hyllinge, Mirum Galleria i Norrköping, Mitt i City-gallerian i Karlstad, Etage i Trollhättan, Charlottenbergs Shoppingcenter, Långflon köpcentrum, Töcksfors Shoppingcenter och Thon Hotel Charlottenberg.

 

KÖP AV PRESENTKORTET

I vår automat vid Pressbyrån, plan 1 kan du ladda presentkortet med valfritt belopp, från 50 kr till 5000 kr. Du kan köpa upp till 10 presentkort i en och samma betalningstransaktion.Kortet kostar 10 kr och i detta ingår omslag/kuvert. Omslag/kuvert hämtas hos Pressbyrån på plan 1 med uppvisande av kvitto. Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter. Presentkortet är giltigt i ett år från och med inköpsdatum. Kort med passerat utgångsdatum ersätts inte. 

 

 

Presentkortet gäller ej här:

Systembolaget

Posten (Ica Kvantum)

Telia* (presentkortssaldot måste täcka hela köpbeloppet och kan inte delas upp i två kortbetalningar)

Telenor

Cutters

SATS

Faddes Barbershop

Kanok Thaimassage

O´learys

Roll it Studio

Spice

Unni

 

 

 

PERFEKT FÖRETAGSGÅVA  

Vi tar emot företagsbeställningar på presentkort. Med tjänsten kan man enkelt göra en insättning på 1-200 presentkort snabbt och enkelt. Maxbelopp 5000 kr/kort. Kreditkontroll genomförs. Ta kontakt med centrumledningen för mer info tel. 08-623 33 70 eller skicka din företagsbeställning till info.sollentunacentrum@olavthon.se

 

 

KONTROLLERA SALDO

Presentkortets saldo kan kontrolleras på www.dittpresentkort.se

Bild på presentkort med julmotiv bakom

dittpresentkort.se

kan användas i nästan 600 butiker på 8 köpcenter!

 

Du kan köpa presentkortet på köpcentrumet eller beställa det på nätet. På www.dittpresentkort.se kan du också kontrollera saldot på kortet.


www.dittpresentkort.se

Ge mottagaren möjligheten att välja fritt från vårt breda utbud med ett presentkort bland våra 110 butiker.