Barnklubben

Varmt välkomna till Barnklubben ovanför oasen mellan kl. 13-16 för barn i åldern 3-7 år, helt kostnadsfritt.

Varmt välkomna till Barnklubben i Sollentuna Centrum!

Barnklubben maximerar upplevelsen under 2024 och blir en månadsklubb för alla barn, med större och roligare aktiviteter. En söndag i månaden kan man komma tillsammans med familjen för att ha roligt, tävla, pyssla, träffa på roliga figurer och mycket annat!

Gör en härlig aktivitet med barnen och kom förbi barnklubben en söndag i månaden på plan 2 ovanför oasen mellan kl. 13-16, se alla datum i listan till höger!

Välkomna!

Samla Stämplar

Som tidigare så har vi kvar våra stämpelkort, så alla barn som har kvar sina kort bibehåller sina stämplar.

I Sollentuna Centrum hittar du även:

Babylounge

Lugn och ro för de allra minsta med skötrum samt amningsrum. Hämta entrékod hos ICA Kvantums förbutik samt hos Garden Bistro. Babyloungen hittar du på plan 3.

Barnens Hörna

Lek och bus med roliga inslag för de allra minsta på plan 2 mitt emot Waynes Coffee.


Aktiviteter Våren 2024

21 januari - Julgransplundring

Det är dags att dansa ut julen med en riktig kalasfest! Det blir dans runt granen, ballongskulptering och fiskdamm.

25 februari - Trekamp för hela familjen

Det är sportlov och massor av skoj utlovas i form av en härligt rolig trekamp för hela familjen! Ta med mamma och pappa, syskon eller kompisar och delta i trekampen.

24 mars - Ballong Frenzie

Vi kommer ha tre otroliga ballongskulptörer på plats som förvandlar ballonger till konstverk i form av dinosaurier, tigrar, hattar, aliens och mycket mer. Barnen får välja sin egen figur att få med hem!

21 april - Clownerna Wullger & Mimmi på besök

Det är dags för fartfylld show när clownerna Wullger och Mimmi kommer på besök. Det bjuds på fartfyllda shower vid tre tillfällen (kl. 13.30, 14.30 & 15.30) och däremellan är det mingel med Wullger och Mimmi. En härlig skrattfest för hela familjen!

26 maj Cirkus i Sollentuna Centrum

Det blir cirkusskola för hela slanten! Den här dagen får barnen lära sig jonglera, spinna tallrik, kasta diablo och mycket mer! En gång i timmen bjuds det på cirkusshow med jongleringskonster. Det blir en härlig och fartfylld aktivitet för både stora och små barn!