Presentkort

Vad ger man till någon som har allt? Överraska din kollega, födelsedagsbarn, konfirmand eller brudpar med ett presentkort från centret.

Köp av presentkort i Sollentuna Centrum

I vår automat vid Pressbyrån, plan 1 samt automaten i anslutning till Lekytan plan 2 kan du ladda presentkortet med valfritt belopp, från 50 kr till 5000 kr.

Du kan köpa upp till 20 presentkort i en och samma betalningstransaktion. Kortet kostar 10 kr/ kort och i detta ingår omslag och kuvert som du kan hämta från Pressbyrån med uppvisande av ditt kvittoköp.

Var i Sollentuna Centrum kan presentkortet användas?

Presentkortet används som bankkort i de flesta butiker och restauranger i Sollentuna Centrum. Kortet är giltigt i 12 månader från inköpsdatum. Kan ej lösas in mot kontanter. Förlorat kort eller kort med passerat utgångsdatum ersätts inte.

Butiker och restauranger som inte kan ta emot dittpresentkort:

 • Systembolaget
 • Posten (Ica Kvantum)
 • Telia* (presentkortssaldot måste täcka hela köpbeloppet och kan inte delas upp i två kortbetalningar)
 • Telenor
 • Cutters
 • SATS
 • Faddes Barbershop
 • Kanok Thaimassage
 • O´learys
 • Roll it Studio
 • Spice
 • Nordic Skin Klinik
 • Tasty America

Företagsbeställning

Ta kontakt med centrumledningen för mer info telefon 08-623 33 70 eller skicka din företagsbeställning till info.sollentunacentrum@olavthon.se

Vi tar emot företagsbeställningar på minst 10 kort, max 5000 kr/kort. Dessa kostar 10 kr/st inklusive kuvert och omslag. Kreditupplysning samt förskottsbetalning krävs vid företagsbeställning.

Kan jag kräva en återbetalning (chargeback)?

Återbetalning sker enligt butikens policy dvs att tillgodokort utfärdas i den butik som köpet gjordes hos.

Betalterminalen ber om en PIN-kod. Vad gör jag?

Vanligtvis har korten inte chip eller PIN-kod. Butikens terminal bör ha möjlighet att göra en signaturtransaktion men om den inte har det så kan man använda de fyra sista siffrorna i kortnumret (ej säkerhetskoden) som PIN.

Presentkort från dittpresenkort.se kan användas i nästan alla centrets butiker och du kan köpa presentkortet i vår presentkortsautomat eller online.

Beställ presentkort via SMS eller e-post

Du kan enkelt beställa ett presentkort och skicka det till önskat mobilnummer eller e-postadress med en personlig hälsning. Välj bilden du vill använda eller ladda upp din egen bild för att göra den mer personlig.

Du kan även beställa flera presentkort samtidigt med önskat belopp på de olika presentkorten. Då anger du dig själv eller någon annan som mottagare av presentkort/en via SMS eller e-post.

Köp presentkort på dittpresentkort.se.

Köp presentkort på köpcentrum

Köp presentkort i vår presentkortsautomat. Du kan ladda kortet med valfritt belopp mellan 100 och 5 000 kr. Presentkortet kostar 10 kr att köpa i automaten och folder ingår.

Presentkortsautomaterna tar alla de vanligaste betalkorten, dock ej kontanter. Observera att kvittot på ditt köp ej gäller som presentkort - endast det fysiska presentkortet som du får i automaten är giltigt.

Presentkortet kan endast användas i köpcentret där det köptes eller hämtades.

Presentkortets giltighet

Presentkortet är giltigt i ett år från laddningsdatum eller från det att du hämtar ut presentkortet i automaten på köpcentret.

Kontrollera saldot

dittpresentkort.se kan du kontrollera saldot på presentkortet.

Presentkort – den perfekta företagspresenten

Dittpresentkort.se är den perfekta gåvan till duktiga medarbetare, och passar mycket bra som jubileumspresent, julklapp eller pensionspresent.

Vanliga frågor om presentkortet

Det är inte alla butiker på köpcentren som accepterar dittpresentkort.se som betalningsmetod i sin terminal. Undantag gäller bland annat för Systembolaget och Posten där presentkorten inte kan användas.

Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter. Är giltigt i ett år från och med inköpsdatum eller från det att du hämtar presentkortet i automaten. Kort med passerat utgångsdatum ersätts inte.

Se fler vanliga frågor och svar om presentkortet.

Nya regler om användning av presentkortet

Från och med 30 november 2021 kommer du inte längre att kunna använda ditt dittpresentkort.se-presentkort mellan köpcentren anslutna till dittpresentkort.se. Ditt presentkort är begränsat till köpcentret där det köptes.

Du kan begära att få ditt presentkort giltigt i ett annat Thon-center anslutet till dittpresentkort.se. Kontakta då det center du vill att det ska gälla hos. Eventuella återstående medel på ditt nuvarande kort kommer att överföras till ett nytt presentkort giltigt i det valda dittpresentkort.se-anslutna köpcentret utan extra kostnad för dig. Ha ditt presentkort tillgängligt när du ringer.

Gåvan med flest möjligheter

Med ett presentkort från dittpresentkort.se kan du välja gåvan själv. Presentkortet kan användas i nästan alla centrets butiker.