Popup och eventyta

Vårt fokus i uthyrningsarbetet är att bidra till en positiv shoppingupplevelse för besökarna.

Sollentuna Centrum erbjuder en effektiv marknadsföring för både små och stora, nya och etablerade företag. Vi är öppna för att utforska nya idéer som skapar intressanta möten för besökare och hyresgäster.

Vi hittar en lösning som passar dig

Vanligast är att vi hyr ut en yta där hyresgästen tar med sig eget displaymaterial för försäljning eller marknadsföring. Vi erbjuder även andra möjligheter som att t.ex. ställa ut bilar för display.

Varför boka popup eller eventyta?

Våra ägare Olav Thon Gruppen, är en av Sveriges största köpcentrumaktörer och vi kan erbjuda attraktiva ytor inom popup och eventytor. Andra eventmiljöer och säljkanaler är ofta långt från köptillfället men hos oss nås en stor kundström som redan är i köptankar. Hos oss är ni väl omhändertagna när du hyr popup eller eventyta i en väl etablerad shoppingmiljö.

Hyra eventyta

Exponering måste vara av professionell standard, vilket förstärker både säljarens produkter och köpcentrumets. För att säkerställa kvaliteten önskar vi konceptbeskrivning och bilder från hyresgästen innan avtal.

Sollentuna Centrum hjälper företag att dra nytta av sina möjligheter till marknadsföringsaktiviteter.

Boka eventyta

Kontakta oss i dag!

Testa popup

Hyra en popup yta under en kortare period i en för tillfället ledig lokal. Dessa möjligheter erbjuder chansen att testa koncept på Sollentuna Centrum och skapa uppmärksamhet och ge kunderna en upplevelse av något nytt och spännande.

Boka popup

Kontakta oss i dag!

Mer information

För mer information kontakta centrumkontoret på e-post.

Mer information om popup och evenyta på Thon Propertys hemsida.