Regler

Regler och tävlingsvillkor för medverkan under spelevent 24 & 25 september 2022

HUR DU DELTAR

Du deltar på plats i centrum under vårt spelevent den 24-25 september. Under dagarna kan du spela de olika spel som erbjuds på plats via spelkonsolerna från Nintendo. Vi noterar alla som överstiger senaste registrerade rekord på plats.

Tävlingen kräver inte något köp.

HUR VINNAREN UTSES/PRISER

Resultaträkning sker under båda dagarna och varje rekord som sätts under dagen registreras och sparas till nästa rekord sätts. En sammanställning sker kl.16.30 den 25 september och den med högst rekord under dagen vinner ett spel från Nintendo. Totals finns tre vinster.

När tävlingen har avslutats den 25 september kl.16.30 så kontaktas vinnarna per telefon som då antingen kan hämta priset på plats eller vid annat valt tillfälle hos centrumledningen i Sollentuna centrum.

Legitimation måste uppvisas vid hämtning, målsman måste följa med och ha giltig legitimation med om vinnaren är under 16 år.

Priset kan inte bytas mot kontanter.

ANVÄNDANDE AV PERSONDATA

Vid deltagande i tävlingen gives samtycke till registrering av namn och nödvändiga kontaktupplysningar. För deltagare under 16 år som tar rekord måste lämna kontaktuppgifter till målsman samt ha målsman med vid upphämtning av pris.

De upplysningar som du ger i samband med tävlingen kommer uteslutande att vara tillgängliga för Sollentuna C som ansvariga för tävlingen. Kontaktupplysningar kommer uteslutande användas för kontakt i samband med tävlingen och kommer att raderas när tävlingen är avslutad. All personlig data som lämnas hanteras med säkerhet enligt GDPR.

ÖVRIGT

Sollentuna C är inte ansvariga för eventuella tryckfel. Vid misstanke om fusk har Sollentuna Centrum rätten att utesluta deltagare. Sollentuna C har rätten att justera regler och villkor för tävlingen om nödvändigt.