Regler

Regler och tävlingsvillkor för medverkan i Julens Stora Tävling i Sollentuna Centrum 2022

HUR VINNAREN UTSES/PRISER

  • Vinsten avser ett presentkort till samma värde som årets decembershopping gjorde av vinnaren under tävlingsperioden.
  • Avser de köp som kan bestyrkas med kvitto från köp hos hyresgäster i Sollentuna centrum mellan den 1-21 December 2022.
  • Vinnaren kontaktas per telefon den 22 december.
  • Priset kan inte bytas mot kontanter eller annat alternativ

TÄVLINGSPERIOD

  • Tävlingen pågår mellan den 1-21 december 2022.

ÖVRIGA VILLKOR

Eventuell vinstskatt kan komma att betalas av vinnaren då vinsten av presentkort avser en värdehandling med högt värde. Vinnaren måste vara över 18 år och utses av centrumledningen och kan ej överklagas. Vinster i form av värde-check eller handling är skattefria om de består av värdehandling som ej kan lösas ut mot pengar. Mer information på Lotterivinster och tävlingsvinster | Rättslig vägledning | Skatteverket

ANVÄNDANDE AV PERSONDATA

Vid deltagande i tävlingen gives samtycke till tillfällig registrering av namn och nödvändiga kontaktupplysningar. De upplysningar som du ger i samband med tävlingen kommer uteslutande att vara tillgängliga för Sollentuna Centrum som ansvariga för tävlingen. Kontaktupplysningar kommer uteslutande användas för kontakt i samband med tävlingen och kommer att raderas när tävlingen är avslutad. All personlig data som lämnas hanteras med säkerhet enligt GDPR.

ÖVRIGT

Sollentuna Centrum är inte ansvariga för eventuella tryckfel. Vid misstanke om fusk har centrumledningen rätten att utesluta deltagare. Instagram är inte involverade i tävlingen - varken i form av administration, sponsring eller annat sätt. Sollentuna Centrum har rätten att justera regler och villkor för tävlingen om nödvändigt.