24 saker din partner kommer att älska att få i julkalendern

Kurv fylt med gaver pakket inn i gråpapir

Ska du överraska din bättre hälft med en julkalender men osäker på vad du ska ge? Vi har 24 bra tips på vad du kan din partner i december.

Luckkalender

Inled julen med en luckkalender så har du en gåva varje dag. Om din partner är den otåliga typen kan du gärna vänta lite in i december så att han får öppna flera luckor på en gång.

Favoritdrycker

Har din partner en favoritdryck kan du lugnt lägga den i kalendern – gärna flera gånger om du har svårt att hitta på saker att ge. Det finns heller inget som hindrar dig från att köpa nya varianter. Vem vet, kanske får din partner en ny favorit?

Favorithobby

Om din partner har en hobby – vare sig det är fiske, fotboll eller gaming – är chansen stor att han blir glad över allt inom den här kategorin. Vad sägs om att slå två flugor i en smäll att gå till inköp av nya fiskekrokar och bjuda med honom på en fisketur? Eller varför inte kläder från favoritfotbollslaget?

Boxershorts

Kanske inte den roligaste julklappen, men vem blir inte glad för nya underkläder (och dessutom slipper köpa dem själv)? Ett tips är att köpa ett paket med flera burkar och fördela det utåt i kalendern. Det kan du även göra med strumpor.

Massage

I en hektisk vardag är det lätt hänt att förhållandet och romantiken blir nedprioriterade. Ett tips är därför att överraska honom med en skön massage när han kommer hem från jobbet.

För att massagen ska bli så lik den man får på spa som möjligt rekommenderar vi att du köper en riktig massageolja. Eftersom sådana oljor är dryga att använda räcker den till upp till flera massagekvällar. Kanske kan ni göra det till en fast dejt en gång i månaden?